home
algemeen
organsiatie
clubblad
evenement
nieuws
techniek
links
lid worden
leden info

 

 

Club-nieuws

ABC evenement 9 t/m 12 april 2015,
Allurepark de Krakeling te Zeist

foto-1Donderdag 9 april, We waren als laatsten gearriveerd. Na het koffiedrinken konden we gelijk meedoen met het blokkenspel, waarbij ook iedereen genoot van het zonnetje.

foto-2's Avonds was de opening met koffie en koek, daarna een leuk spel met vier vrouwen tegen vier mannen, met letters op kartonnen dozen waarop letters stonden, door de vragen die  Elly stelde moest je in de goede volgorde gaan staan, hilariteit alom.
Het was zeer gezellig.

foto-3Vrijdag 10 april, de meesten op de fiets naar Huize Doorn, eerst koffiedrinken in de orangerie in de zon, daarna in groepen de rondleiding waar de vroegere Keizer Wilhelm gewoond heeft en overleden in 1941, waar een klein mausoleum voor hem is gebouwd, want Duitsland wilde hem niet meer terug. Het is een groot landgoed 60 ha. We kregen goede uitleg van de gids die ons rond leidde.
's Middags happy hour op de camping waar we werden verrast door lekkere hapjes van de organisatie en heerlijk mooi weer.
 
foto-4Zaterdag 11 april, Precies om 11 uur als we op de fiets naar Soesterberg het museum willen vertrekken begint het licht te regenen, dus niet iedereen is met de fiets gegaan. We kwamen wel mooi op tijd aan, want er werden vrijwilligers onderscheiden van de nationale-reserve (Natres). Het museum geeft diverse onderdelen te zien van luchtmacht, landmacht en marine luchtvaart. Het was druk waar we lekker koffie hebben gedronken, we zijn gratis vanuit het restaurant direct naar binnen gegaan. Er waren interessante dingen te zien.
's Avonds de ledenvergadering in het restaurant van de camping met koffie en heerlijk gebak en het was nog lang gezellig ook met de leden die alleen voor de vergadering kwamen.

foto-5Zondag 12 april. Om 10 uur gezamenlijk ontbijt door de organisatie prima prima geregeld met lekkere broodjes, koffie en thee.

Onze voorzitter die de familie Antvelink en familie De Bruyn bedankten met de bekende plaatjes en bloemen. Daarna ging ieder z'n eigen weg.