home
algemeen
organsiatie
clubblad
evenement
nieuws
techniek
links
lid worden
leden info

 

 

Evenementen 2011


Week - evenement Gent

 

Camping Blaarmeersen
Adres: Zuiderlaan 12
Gent, België
tel. +32 92668160

Datum
21 tot 28 mei 2011

Eerder komen / later vertrekken
Extra nachten zijn mogelijk, wel van te voren reserveren bij receptie

Bijzonderheden
Honden toegestaan.
Max 25 equipes

Uiterste inschrijfdatum
21 maart 2011

Website camping
http://www.gent.be/blaarmeersen

Organisatoren
Fam  Stans en Paul Donker         
Fam Anneke en Hans Kreuning    

Korte impressie van de organisatoren
Ter voorbereiding van het “Weekje Gent, België 2011” zijn wij met z’n vieren een paar dagen op de camping Blaarmeersen in Gent geweest.Ondanks het wat minder mooie weer hebben wij toch genoten van Gent en zijn omgeving.
In de vorige Caravaria is er al het e.e.a. over Gent geschreven en daar is geen woord van gelogen. Gent is niet alleen een prachtige stad, maar ook een gezellige en gemoedelijke!
Al na een paar dagen  voelden wij ons thuis in die stad. Wat opviel is dat de mensen die wij ontmoetten om afspraken mee te maken voor ons evenement zo vriendelijk waren.
De camping is gesitueerd aan de rand van een sport en recreatiepark met veel groen en water. Vanaf de camping is het mogelijk om met de bus naar het centrum van Gent te gaan. Met de fiets is het 15 minuten fietsen. Op de camping zelf is een restaurant en winkel aanwezig. Het sanitair is recentelijk geheel vernieuwd en uiteraard verwarmd.
In het programma hebben wij voldoende vrije tijd ingeruimd zodat u zelf ook iets kunt ondernemen zoals fietsen, knooppunten route, of het bezoeken van één van de vele mooie musea.
Dit is een goede gelegenheid om eens uitgebreid kennis te maken met en te genieten van Gent. Aarzel dus niet om in te schrijven voor dit evenement maar wacht niet te lang want er kunnen max. 25 equipes mee.

Stans en Paul Donker
Anneke en Hans Kreuning

ABC-artikelen

verslag
fotoreportage [ alleen voor leden]