home
algemeen
organsiatie
clubblad
evenement
nieuws
techniek
links
lid worden
leden info

 

 

Evenementen 2008

Week - evenement Haamstede

 

campingCamping
Kampeercentrum Ginsterveld
J.J.Boeijesweg 45
4328 HA Burgh-Haamstede
0111 651590


Datum
18-25 mei 2008


Eerder komen / later vertrekken
Extra nachten zijn mogelijk


Bijzonderheden
Honden niet toegestaan.

Uiterste inschrijfdatum
18-4-2008
Inschrijfprocedure


Website camping
http://www.ardoer.com/nl/camping/ginsterveld_camping/


Organisatoren
André en Jeanne van Dam
Ton en Gré Voorn


Korte impressie van de organisatoren
Na jaren is eindelijk het besluit gevallen om ook eens een evenement te organiseren. Dus met wie kunnen wij dat beter doen dan met Gré en Ton Voorn. Ons plan was naar een plaats te zoeken dat nog weinig in het ABC assortiment gebruikt is, het eiland Schouwen Duiveland in de plaats Burgh-Haamstede. Het wordt een weekevenement er zijn in dit gebied zoveel mogelijkheden, vele bezienswaardigheden, prachtige fietstochten, ook wandelen is een must. Het strand is te bereiken met verschillende duinovergangen, ook is er op de camping een overdekt zwembad aanwezig. De ABC-tjes, de boules kampioenschappen voor dames en heren afzonderlijk en de barbecue zijn ook in ons programma opgenomen. Ook een avond met life muziek verzorgt door Double You horen bij deze happening.
OosterscheldekeringDe camping die wij uitgezocht hebben is camping van het jaar geweest (camping Ginsterveld). De omliggende plaatsen zijn: Renesse, Zierikzee, Brouwershaven.
Neeltje Jans, Goes en Middelburg zijn zeker een bezoek waard. Ook bezoeken wij het watersnoodmuseum in Ouwerkerk. Honden worden tot onze spijt op deze camping niet toegelaten. Ook is hier een mogelijkheid voor hen die van zeevissen houden, met de boot de zee op te gaan. Wij doen ons best om er voor u een fijne week van te maken, de datum is gepland van 18 t/m 25 mei 2008.

ABC-artikelen
Caravaria artikel
Verslag Haamstede
foto’s haamstede