home
algemeen
organsiatie
clubblad
Evenement
nieuws
techniek
links
lid worden
leden info

 

 

Evenementen 2007

Algemeen

Ons programma-overzicht voor het jaar 2007 is klaar. Dit jaar hebben wij onze nieuwjaarsreceptie verplaatst naar de Kalkovens in Huizen.
Wij vieren dit jaar ons twintig jaar bestaan en hopen dat alle leden aan de viering van dit lustrum zullen deelnemen.
Ook is er dit jaar weer een buitenlandse reis opgenomen in ons programma. Dit keer gaat de reis naar ons zuiderbuurland, België

Voor meer informatie over de kosten van alle evenementen kunnen de leden van de ABC-caravanclub de speciale leden-website bezoeken.

Overzicht

Nieuwjaarsbijeenkomst in de Kalkovens in Huizen 6 januari
Viering vierde lustrum in Denekamp 11 t/m 15 april
Hemelvaartweek in Heeze 12 t/tm 20 mei
Rondreis door België 9 t/m 30 mei
Weekend in Noord Holland 6 t/m 9 september
• Weekend op de Veluwe

Inschrijfprocedure

Om aan een evenement te kunnen deelnemen zijn er twee manieren om u in te schrijven.

Methode A
Tot uiterlijk één maand voor de aanvang van het evenement, overmaken van de deelnemerskosten op Postbankrekening 2240841 t.a.v. ABC-Caravanclub te Huizen. Vermeld op de overschrijving voor welk evenement u inschrijft, de datum, 1 of 2 persoons equipe, aantal nachten of begindatum, het kenteken van uw auto en caravan.

Methode B
Binnen een maand voor aanvang van het evenement uitsluitend telefonisch bij de organisatoren. Voor de extra kosten die de organisatie moet maken dient u € 5,00 per equipe extra te betalen, boven op de verschuldigde kosten voor het evenement.

Restitutie inschrijfgeld
Restitutie van het inschrijfgeld kan alleen na schriftelijke annulering bij de penningmeester, onder aftrek van tenminste €7,50 voor een weekend of € 12,50 voor een weekevenement of reis.
Annuleringen later dan één week voor aanvang van het evenement geven geen recht op restitutie van de betaalde gelden.

Let op
Bij de inschrijving voor een evenement moet u altijd de datum, 1 of 2 persoons equipe, aantal nachten of begindatum, het kenteken van uw auto en caravan vermelden.

E-mail adres van de penningmeester
penningmeester@abccaravanclub.nl