home
algemeen
organsiatie
clubblad
Evenement
nieuws
techniek
links
lid worden
leden info

 

 

Evenementen 2006

Algemeen

Het programma-overzicht voor het jaar 2006 is klaar. Alleen het evenement in oktober moet nog worden ingevuld. Het wordt naar aller waarschijnlijkheid een technisch weekeinde. Zo gauw als meer gegevens bekend zijn, wordt u op de hoogte gebracht.

Voor meer informatie over de kosten van alle evenementen kunnen de leden van de ABC-caravanclub de speciale leden-website bezoeken.

Overzicht

Nieuwjaarsbijeenkomst in Maarsbergen op 7 januari
Weekendevenement in Hoeven van 6 t/m 9 april
Reis naar Parijs en Normandië van 12 t/m 27 mei
Weekevenement in Enkhuizen van 10 t/m 17 juni
Weekevenement in Offingawier van 9 t/m 17 september
Weekendevenement Aalten 5 t/m 8 oktober 2006

Inschrijfprocedure

Om aan een evenement te kunnen deelnemen zijn er twee manieren om u in te schrijven.

Methode A
Tot uiterlijk één maand voor de aanvang van het evenement, overmaken van de deelnemerskosten op Postbankrekening 2240841 t.a.v. ABC-Caravanclub te Huizen. Vermeld op de overschrijving voor welk evenement u inschrijft, de datum, 1 of 2 persoons equipe, aantal nachten of begindatum, het kenteken van uw auto en caravan.

Methode B
Binnen een maand voor aanvang van het evenement uitsluitend telefonisch bij de organisatoren. Voor de extra kosten die de organisatie moet maken dient u € 5,00 per equipe extra te betalen, boven op de verschuldigde kosten voor het evenement.

Restitutie inschrijfgeld
Restitutie van het inschrijfgeld kan alleen na schriftelijke annulering bij de penningmeester, onder aftrek van tenminste €5,00 voor een weekend of € 11,50 voor een weekevenement of reis.
Annuleringen later dan één week voor aanvang van het evenement geven geen recht op restitutie van de betaalde gelden.

Let op
Bij de inschrijving voor een evenement moet u altijd de datum, 1 of 2 persoons equipe, aantal nachten of begindatum, het kenteken van uw auto en caravan vermelden.

E-mail adres van de penningmeester
penningmeester@abccaravanclub.nl