home
Algemeen
organsiatie
clubblad
evenement
nieuws
techniek
links
lid worden
leden info

 

 

Algemeen

Goedkoper bellen met uw gsm in het buitenland

Op vakantie gaan. Dat doen velen van ons. Tegenwoordig moeten we ook op vakantie bereikbaar zijn. Niet zo als in het verleden met gebruik van de telefooncel of een telefoon vanuit de hotelkamer. Nee hoor, tegenwoordig gaat alles met het mobieltje. U weet wel de GSM telefoon.
Maar heeft u zich wel eens afgevraagd wat de kosten zijn van bellen in het buitenland? Wist u dat als u gebeld wordt in Frankrijk, dat u het Franse deel zelf moet betalen? U bezit namelijk een telefoon met een Nederlands gsm-nummer. Deze kosten kunnen fors oplopen, zodat u na uw vakantie onaangenaam verrast wordt.

Kan dit dan ook goedkoper?
Ja, dat kan. Er zijn mogelijkheden om een buitenlandse prepaid telefoonkaart te kopen. Het blijkt dat u hiermee tussen de 50 en 80% goedkoper kunt bellen. Maar wat het mooiste is aan zo’n prepaidkaart is, dat als u gebeld wordt in het buitenland u geen kosten heeft. Die worden betaald door de beller. Op zo’n prepaidkaart zit zelfs een beltegoed. Deze prepaidkaart kunt u gewoon in uw eigen mobieltje plaatsen.
U krijgt dan een gsm-nummer van het land waar u op vakantie bent. Wel moet uw telefoon simlock vrij zijn.

Wilt u meer weten over deze mogelijkheden kijk dan op
www.Sim-ple.nl of www.vakantiebellen.com