home
algemeen
organsiatie
clubblad
evenement
nieuws
techniek
links
lid worden
leden info

 

 

Evenementen 2018


Weekend - evenement Wezuperbrug

CampingMolecaten-Park-Kuierpad-.jpg
Molecaten Park ’t Kuierpad
Oranjekanaal Noordzijde 10
7853 TA Wezuperbrug
Tel. 0591 381415

Datum
19 t/m 22 april 2018

Eerder komen / later vertrekken
Extra nachten zijn mogelijk €16 per nacht

Bijzonderheden

Algemene ledenvergadering
Honden toegestaan.

Uiterste inschrijfdatum
datum 19-02-2018
Inschrijfprocedure

Website camping
kuierpad@molecaten.nl
Prijs weekend
€ 128 2 persoonsequipe
€ 74   1 presoonsequipe

Organisatoren

Silvia Lagerweij,  Fera May en Marijke van Zwam


Korte impressie van de organisatoren
Drenthenieren in het paradijs op aarde

Zoals op de jaarvergadering in Vessem is afgesproken gaan wij een evenement organiseren in Drenthe. Om precies te zijn in Wezuperbrug op camping het Kuierpad.
Toeval of niet, maar volgens de brede welvaartsindicator, een uitgebreid onderzoek naar de leefomstandigheden van Nederlanders, gepubliceerd in oktober jl., zijn de inwoners van Noord Drenthe het beste af m.b.t. wonen, werken en  recreëren. Geweldig  dat wij met de ABC-club  hier neerstrijken voor het evenement in april.

Het Dwingelderveld  ten westen, de Hunzevallei  ten oosten, authentieke Drentse brinkdorpen dichtbij: dit is ons onderkomen  op de Drentse Hooglanden van 19 t/m 22 april. Maar natuurlijk kunnen jullie langer blijven en/of eerder komen.

Drenthe het land van Bartje, het land van heide en bossen, het land van ruimte en rust (totdat de ABC-club hier de poten uitdraait) kent een boeiende geschiedenis. Het programma  hierbij is leidend. We zullen een bezoek brengen o.l.v. gidsen aan het museumdorp Orvelte, maar niet eerder dan dat hieraan voorafgaand een avondprogramma op het menu staat met o.a. informatie over het verleden van dit dorp en de streek, waarbij ook de muziek  niet wordt vergeten.

Spannend wordt het zeker als we op zaterdag  een bezoek brengen aan Veenhuizen. De strafkolonie waar vele Nederlanders hun “vakantie”  hebben doorgebracht om hun welverdiende straf uit te zitten. Tijdens deze excursie komen alle facetten van het gevangeniswezen aan de orde, zoals huisvesting, werk en vervoer . Kortom een dagvullend programma.

Natuurlijk is er ook een avond gereserveerd/geclaimd  door het bestuur om de traditionele jaarvergadering te houden.

Wij hopen met bovenstaande informatie jullie voldoende enthousiast te hebben gemaakt om deel te nemen aan dit min of meer ‘buitenlands evenement’ dat we maar met een knipoog  toegevoegde waarde toedichten  door de brede welvaartsindicator.  Maar dat laatste kunnen we t.z.t. zelf checken.

Graag tot ziens op onze afspraak in Drenthe.
De  dames van plezier
Silvia, Fera en Marijke.


ABC-artikelen
Verslag
Foto’s